Administratiekantoor Breda

Bent u ondernemer en wilt u zich richten op waar u echt goed in bent? Hoogstwaarschijnlijk is dat niet de administratie en alles wat daarbij komt kijken. Het zou u ook teveel tijd kosten om op de hoogte te blijven van alle wet- en regelgeving rondom de (salaris)administratie. Daarom helpt administratiekantoor SendeL uit Sleeuwijk u hier graag bij.

Administratiekantoor regio Breda

SendeL is gevestigd in Sleeuwijk, ongeveer twintig minuten vanaf Breda met de auto. U kunt dus gemakkelijk bij ons binnen stappen. Een persoonlijk gesprek vinden we ook heel belangrijk. Tijdens die ontmoeting horen we graag uw wensen. Als u dat wenst, stellen we met samen u een plan op welke financiële- of fiscale dienstverlening administratiekantoor SendeL voor u zal verzorgen.

Salarisadministratie regio Breda

Wilt u graag uw administratie uit handen geven aan administratiekantoor SendeL uit regio Breda? Een van de grootste administratieposten is vaak de salarisadministratie. Wij hebben een brede kennis op het gebied van salarisadministratie en kunnen u onder andere het volgende aanbieden:

  • Het verstrekken van periodieke journaalposten
  • Het verstrekken van periodieke betalingsopdrachten
  • Het verwerken van periodieke aangifte loonheffingen
  • Het verzorgen van meldingen aan o.a. arbodiensten, verzekeraars en pensioenfondsen
  • Het coördineren van ziekmeldingen aan de betreffende instanties

Hiernaast geven we u advies over alles rondom uw personeelszaken. Wilt u niet alleen uw administratie uitbesteden, maar wilt u bijvoorbeeld ook online boekhouden of belastingadvies? Ook dan bent u bij administratiekantoor SendeL in regio Breda van harte welkom! We bieden het totale pakket aan op het gebied van financiële en fiscale dienstverlening. Zo hoeft u niet met meerdere partijen samen te werken en hebt u altijd een aanspreekpunt.

Mogen wij uw administratie uit handen nemen?

Kom dan eens vanuit Breda naar administratiekantoor SendeL in Sleeuwijk. We spreken u graag tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. U kunt ook met ons kennis maken tijdens onze ondernemersavonden.