Administratiekantoor Raamsdonksveer

Zoekt u een administratiekantoor in de buurt van Raamsdonksveer? Administratiekantoor SendeL is gevestigd in Sleeuwijk en biedt een totaalpakket aan financiële diensten voor u als ondernemer. Of het nu gaat om financieel advies of de salarisadministratie.

Administratiekantoor regio Raamsdonksveer

  • Salarisadministratie
    U denkt er misschien niet als eerste aan, maar bij de komst van (nieuw) personeel, wordt de salarisadministratie meer werk. We snappen dat u hier geen zin in hebt en daarom doet SendeL het graag voor u. We nemen allerlei zaken uit handen, hierbij kunt u denken aan het verwerken van periodieke mutaties, het maken van loonkostenberekeningen en het verstrekken van periodieke journaalposten.
  • Online boekhouden
    Wilt u graag zelf uw boekhouding bijhouden, maar vindt u het wel fijn als iemand met u meekijkt? Of geeft u de boekhouding liever helemaal uit handen? Bij ons administratiekantoor in regio Raamsdonksveer kan het beide. We maken gebruik van een online boekhoudprogramma, daarom hoeft u zelf geen software aan te schaffen.
  • Belastingaangifte
    Veel ondernemers zien ieder jaar weer tegen de belastingaangifte op. Wanneer u dit zo leuk en makkelijk voor uzelf wilt maken, kunt u dit aan ons administratiekantoor overlaten. Zo kunt u zich focussen op werk waar u echt energie van krijgt.

Financieel advies & belastingadvies

Als ondernemer uit Raamsdonksveer moet u veel financiële zaken regelen. Het is dan ook niet vreemd als u regelmatig ergens tegenaan loopt. We helpen u hier graag bij. We noemen ons niet voor niets adviseur. Omdat we onszelf continue laten bijscholen, hebben we alle kennis in huis rondom de huidige wet- en regelgeving.

Mogen we u als ondernemer uit Raamsdonksveer adviseren?

SendeL is actief in de omgeving van Raamsdonksveer, zoals in GorinchemHoutenLeerdamMeerkerkNieuwegeinOosterhoutSliedrechtVianenWerkendam en Woudrichem. We brengen uw administratie graag piekfijn in orde. Ook zorgen we ervoor dat u niet teveel (en te weinig) belasting betaalt, dit kan grote financiële voordelen opleveren. We bespreken dat graag in een persoonlijk gesprek. Bent u overtuigd of wilt u meer informatie? Bezoek dan onze maandelijkse ondernemersavond of kom vrijblijvend en kosteloos langs voor een persoonlijk gesprek.