Belastingaangifte laten doen

U ziet er jaarlijks weer als een berg tegenop: de belastingaangifte. Het is een heel karwei om deze volgens de regels in te vullen en wellicht loopt u tegen complexe vraagstukken aan. SendeL begrijpt dat het doen van belastingaangifte niet gemakkelijk is en neemt het graag voor u uit handen. We scholen onszelf continu bij, waardoor we altijd op te hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. We maken uw belastingaangifte graag piekpijn in orde.

Belastingaangifte laten doen bij SendeL

Als ondernemer moet u rekening houden met veel wetten en regels. Het kan u behoorlijk moeilijk gemaakt worden, waardoor de kans bestaat dat u te veel of te weinig betaalt. We begrijpen dat u graag naheffingen of boetes wilt voorkomen en uw belastingaangifte daarom wilt laten doen door SendeL. We hebben ervaring met veel vormen van belastingaangifte en kunnen u onder andere helpen bij de deze belastingsoorten:
• Inkomstenbelasting particulieren
• Inkomstenbelasting ondernemers
• Vennootschapsbelasting
• Dividendbelasting
• Omzetbelasting
• Loonbelasting
• Erfbelasting
• Schenkingsbelasting

SendeL als financieel partner

Naast dat u bij ons uw belastingaangifte kunt laten doen, kunnen we alles rondom uw financiën verzorgen. Zo voorzien we u met plezier van belastingadvies en kunnen we uw salarisadministratie verzorgen. Ook voor uw online boekhouding bent bij ons aan het juiste adres. Bent u een startende ondernemer? Dan helpen we u graag op weg, zodat u een vliegende start kunt maken.

Mogen wij uw belastingaangifte verzorgen?

SendeL is gevestigd in Sleeuwijk en werkt veel samen met ondernemingen uit de regio. Maar ook als u van verder weg komt, bent u bij ons van harte welkom. We staan altijd voor u klaar om u te voorzien van advies. U krijgt een persoonlijk adviseur toegewezen, waardoor u een aanspreekpunt hebt voor al uw vragen.

Contact opnemen

Kom langs op een van onze ondernemersavonden of neem contact voor een vrijblijvend adviesgesprek. We spreken u graag!