Belastingadvies

Iedereen moet belasting betalen, daar kunt u – helaas misschien – niet omheen. Hoeveel u moet betalen verschilt alleen enorm per situatie. Door met u mee te denken kunnen wij u hierbij goed begeleiden en adviseren, zodat het bedrag onder de streep meevalt. Doordat we alle regelgeving op en top kennen, betaalt u niet te veel maar ook niet te weinig. Over de belastingaangiftes waarmee we u kunnen helpen kunt u hier meer lezen.

Advisering en begeleiding op belastinggebied

Aangiftes doen we natuurlijk graag voor u, maar belastingadvies gaat verder dan dat. Belastingadvies is samen nadenken over besparingsmogelijkheden, optimalisatie van uw belastingboxen, belastingdruk en over de kaders van de fiscale wetten. Hierbij staan uw onderneming en wensen centraal. Maar het werkterrein van belastingadvisering en begeleiding is nog breder. Zo kunnen we u helpen bij de keuze voor een rechtsvorm en de eindafrekening bij de Belastingdienst bij het beëindigen van een bedrijf of bij overlijden. Vermogensoverdracht bij een bedrijfsovername of erfenis is ook geen probleem voor SendeL. Over elk belasting aspect geven wij in begrijpelijke taal antwoord op uw vragen!

Meer voorbeelden van belasting zaken waarbij wij u kunnen adviseren zijn:

  • Keuze belastingplicht voor de omzetbelasting
  • Afrekenen bij bedrijfsbeëindiging
  • Afrekenen bij overlijden
  • Vermogensoverdracht
  • Keuze rechtsvorm (fiscale aspecten)
  • Keuze vorming fiscale eenheden

SendeL adviseert u graag!

SendeL is gevestigd in Sleeuwijk, maar is ook actief in de nabije omgeving, onder andere in Almkerk, BredaGorinchem, NieuwegeinOosterhout, Schelluinen, Werkendam en Woudrichem. Wanneer u belasting vragen hebt, is de kans groot dat er iets over staat op ons fiscale portaal. Lees u dus gerust even in en als u vervolgens nog vragen hebt, staan onze belastingadviseurs voor u klaar! Bel (0183 – 309001) of mail (info@sendel.nl) ons om een vrijblijvende afspraak te maken, zodat we uw wensen en vragen kunnen inventariseren. We zien er naar uit om met u kennis te maken.