Belastingadviseur Gorinchem

Iedereen moet belasting betalen, daar kunt u – helaas misschien – niet omheen. Hoeveel u moet betalen verschilt alleen enorm per situatie. Door met u mee te denken kunnen wij als belastingadviseurs in Gorinchem u hierbij goed begeleiden en adviseren, zodat het bedrag onder de streep meevalt. Doordat we alle regelgeving op en top kennen, betaalt u niet te veel maar ook niet te weinig.

Belastingadviseur omgeving Gorinchem

Ziet u elk jaar weer als een berg tegen die aangiftes op? Vanaf nu niet meer, want onze belastingadviseurs omgeving Gorinchem vinden het leuk om uw belastingaangifte piekfijn in orde te maken. We zien het als een uitdaging om de juiste heffingskortingen en aftrekposten toe te passen om zo de te betalen belasting zo laag mogelijk te houden. Om dit foutloos te kunnen doen, houden we onze fiscale kennis op peil door continue bijscholing.

Wie is SendeL?

SendeL is een belasting- en administratiekantoor gevestigd in Sleeuwijk (bij Gorinchem), dat vrijwel al uw belastingaangiften kan verzorgen en de afwikkeling ervan begeleiden. Als belastingadviseur in de omgeving Gorinchem kunnen wij u van het juiste belastingadvies voorzien. Onze belastingadviseurs hebben alle kennis in huis om u rondom de volgende belastingsoorten te kunnen ontzorgen:

  • Inkomstenbelasting particulieren
  • Inkomstenbelasting ondernemers
  • Vennootschapbelasting
  • Dividendbelasting
  • Omzetbelasting
  • Loonbelasting
  • Erfbelasting
  • Schenkingsbelasting

Ook kunnen we u adviseren op het gebied van belastingzaken. Zo kunnen we u helpen bij de keuze voor een rechtsvorm en de eindafrekening bij de Belastingdienst bij het beëindigen van een bedrijf of bij overlijden. Vermogensoverdracht bij een bedrijfsovername of erfenis is ook geen probleem voor SendeL. Over elk belastingaspect geven wij in begrijpelijke taal antwoord op uw vragen. Bovendien is het fijn dat we een lokaal belastingkantoor zijn in de buurt van Gorinchem. Zo kunt u makkelijk even langskomen met een vraag!

Klinkt dit goed?

Bel (0183 – 309001) of mail (info@sendel.nl) ons dan gerust om een vrijblijvende afspraak te maken, zodat we uw wensen en vragen kunnen inventariseren. Als belastingadviseur omgeving Gorinchem zien we er naar uit om met u kennis te maken!

SendeL is actief in de omgeving van Gorinchem, zoals in Almkerk, Breda, Nieuwegein, Oosterhout, Schelluinen, Werkendam en Woudrichem.