Belastingadviseur Werkendam

Belastingaangifte doen is elk jaar weer een tijdrovende klus. Zeker wanneer uw interesse ligt op andere gebieden is het erg ingewikkeld en zou u dan ook niets liever dan het willen uitbesteden. Gelukkig kan dat, en zijn uw belastingzaken bij SendeL in goede handen. Onze belastingadviseurs in Werkendam hebben alle kennis en ervaring in huis voor een professionele uitvoering van uw belastingaangiften.

Belastingaangifte uitbesteden Werkendam

Wanneer u ondernemer bent in Werkendam en u uw belastingaangifte wilt uitbesteden, is SendeL een logische keuze. Gevestigd in Sleeuwijk, zijn wij een lokaal belastingkantoor dat veel waarde hecht aan persoonlijk contact. Als belastingadviseur is SendeL op de hoogte van alle actuele wet- en regelgeving en fiscale mogelijkheden. Hierdoor weet u zeker dat uw aangifte op de juiste manier wordt ingevuld en op tijd wordt verstuurd. Dit bespaart u niet alleen tijd maar ook geld. U betaalt niet teveel belasting maar komt ook niet achteraf voor verrassingen (oftewel: boetes) te staan door een onjuist of onvolledig ingevulde aangifte. Als belastingadviseur zullen wij altijd zorgen voor een zorgvuldig ingevulde aangifte en natuurlijk informeren en adviseren we u waar dat nodig is. Bijna alle belastingaangiftes kunnen door ons verzorgd worden:

  • Inkomstenbelasting particulieren
  • Inkomstenbelasting ondernemers
  • Vennootschapbelasting
  • Dividendbelasting
  • Omzetbelasting
  • Loonbelasting
  • Erfbelasting
  • Schenkingsbelasting

Advies op maat voor ondernemers

Rondom belastingaangifte doen kunt u natuurlijk allerlei vragen hebben. Dit is te begrijpen, want belastingwetten en –regels veranderen continu. Als belastingadviseur volgen wij de fiscale ontwikkelingen op de voet en vertalen deze wijzigingen naar uw persoonlijke situatie. Wij doen niets liever dan de belangen behartigen van Werkendamse ondernemers. Uw fiscale optimum is ons werkplezier! Aangezien SendeL een belasting- en administratiekantoor is, kunt u voor vrijwel alles bij ons terecht: van het uitbesteden van uw complete administratie tot het opstellen van de jaarrekening of hulp bij het aanvragen van subsidies of financiering. Hierbij voorzien wij u graag van financieel of fiscaal advies. Persoonlijk kennismaken met een belastingadviseur in Werkendam? U kunt hiervoor telefonisch of per mail contact opnemen. We zien uit naar ons verkennende adviesgesprek!

SendeL is actief in de omgeving van Werkendam, zoals in Almkerk, Breda, Gorinchem, Nieuwegein, Oosterhout, Schelluinen en Woudrichem.