Belastingadviseur Woudrichem

‘Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker,’ zo luidt de welbekende slogan van de Belastingdienst. Leuk is het doen van belastingaangifte dan ook niet en makkelijk al helemaal niet. Alle wetten en regels waar u als particulier of ondernemer rekening mee moet houden kunnen u wel eens gaan duizelen. Gelukkig is er een manier om aan dit noodzakelijke kwaad te ontkomen, namelijk door uw belastingaangifte uit te besteden aan een lokale belastingadviseur in Woudrichem.

Belastingaangifte doen in Woudrichem

De fiscus kan het u behoorlijk moeilijk maken, waardoor de kans groot is dat u te veel of te weinig belasting betaalt. Te veel betalen wil natuurlijk niemand, maar te weinig ook niet omdat er dan kans is op naheffingen en boetes. Daarom heeft u iemand nodig die perfect op de hoogte is van alle wet- en regelgeving rondom fiscale zaken. SendeL is zo’n partner waaraan u alles uit handen kunt geven: van de aangifte van inkomstenbelasting tot vennootschapsbelasting en erfbelasting. We zijn gevestigd bij Woudrichem en kennen u persoonlijk. U kunt zo bij ons binnen stappen voor een vraag!

SendeL als u persoonlijke belastingadviseur in Woudrichem

Aangiftes doen we natuurlijk graag voor u, maar belastingadvies gaat verder dan dat. Belastingadvies is samen nadenken over besparingsmogelijkheden, optimalisatie van uw belastingboxen, belastingdruk en over de kaders van de fiscale wetten. Hierbij staan uw onderneming en wensen centraal. Als belastingadviseur trekken we dit zo breed mogelijk, zodat we u ook bij de volgende belastingzaken kunnen adviseren en ondersteunen:

  • Keuze belastingplicht voor de omzetbelasting
  • Afrekenen bij bedrijfsbeëindiging
  • Afrekenen bij overlijden
  • Vermogensoverdracht
  • Keuze rechtsvorm (fiscale aspecten)
  • Keuze vorming fiscale eenheden

Omdat SendeL een belasting- en administratiekantoor is, kunt u voor enorm veel zaken bij ons terecht: van het uitbesteden van uw complete administratie tot het opstellen van de jaarrekening of hulp bij het aanvragen van subsidies of financiering. Persoonlijk kennismaken met een belastingadviseur in Woudrichem? U kunt hiervoor telefonisch of per mail contact opnemen. We zien uit naar ons verkennende adviesgesprek!

SendeL is actief in de omgeving van Woudrichem, zoals in Almkerk, Breda, Gorinchem, Nieuwegein, Oosterhout, Schelluinen en Werkendam.