Boekhouder Gorinchem

Als zzp’er of mkb’er is de boekhouding vaak niet uw favoriete onderdeel van ondernemen. Toch hoort het er wel bij en is het belangrijk dat het goed gebeurt, zodat u goed inzicht krijgt in uw onderneming. Wanneer u niet zeker van uw boekhoudvaardigheden bent of het simpelweg niet leuk vindt, is daar de oplossing: uw boekhouding uitbesteden aan een regionale boekhouder in Gorinchem.

SendeL: uw boekhouder in Gorinchem

SendeL belastingadviseurs en administratief dienstverleners is gevestigd in Sleeuwijk en werkt in de omgeving van Gorinchem als boekhouder. Ideaal dus om zo even langs te kunnen gaan en het een en ander te kunnen bespreken! Het speciale aan SendeL is dat naast dat wij in Gorinchem actief zijn, wij een online boekhoudpakket hebben waardoor u wanneer en waar u maar wilt inzage hebt in uw administratie. De voordelen van online boekhouden is dat u de kosten kunt beperken doordat u zelf geen software aan hoeft te schaffen, maar toch uw administratie thuis in kunt boeken en daar alle gewenste financiële gegevens kunt raadplegen. Daarbij heeft u de wetenschap dat u ondersteund wordt waar dat nodig is door een boekhouder van SendeL. SendeL staat namelijk altijd voor u klaar en kan u direct helpen met uw vragen. Ook controleren we wat nodig is en kunnen we bijvoorbeeld de belastingaangifte voor u verzorgen wanneer u dat wilt. SendeL is als boekhouder actief in Gorinchem.

Waarom online boekhouden bij SendeL?

Ons online boekhoudpakket genaamd Telaccount® neem u een hoop werk uit handen. Deze software is ideaal voor kleine ondernemers, die graag hun administratie zelf willen doen, maar op bepaalde gebieden hulp nodig of vragen hebben bij het boekhouden. Als boekhouder in Gorinchem controleren wij uw werk indien u dat wilt, zodat u zeker weet dat uw boekhouding goed gebeurt! Een online app en het elektronisch inlezen van uw bankafschriften zijn handige extra’s die Telaccount® een uiterst gebruiksvriendelijk programma maken. Waar wacht u nog op? Start vandaag nog met online boekhouden bij de boekhoudspecialisten van SendeL in Gorinchem. Bel, mail of maak een afspraak om een keer langs te komen. Het eerste verkennende gesprek met een boekhouder van SendeL is altijd gratis!

SendeL is actief in de omgeving van Gorinchem, zoals in Almkerk, BredaHardinxveld, Houten, Nieuwegein, Oosterhout, Schelluinen, Werkendam en Woudrichem.