Boekhouder Hardinxveld

Kost het u veel energie om ieder jaar weer de cijfers en balansen inzichtelijk op papier te zetten? Tegenwoordig gebeurt dit alles steeds meer digitaal en we begrijpen dat de gehele boekhouding u veel energie kost. Gebruik deze energie voor taken waar u echt goed in bent en geef uw boekhouding uit handen. Hiervoor bent u bij SendeL, boekhouder in regio Hardinxveld, aan het goede adres.

Boekhouder regio Hardinxveld

Ons boekhoudkantoor is gevestigd in Sleeuwijk. Als ondernemer uit Hardinxveld staat u binnen een kwartier bij ons op de stoep. Dat is fijn, want persoonlijk contact vinden we heel belangrijk. Als bedrijf krijgt u een eigen boekhouder toegewezen, bij wie u terecht kunt met al uw vragen. We denken met u mee en adviseren u graag op financieel gebied.

Telaccount®

U kunt ervoor kiezen om zelf u boekhouding te doen in ons online boekhoudprogramma ‘Telaccount®’. Na het afsluiten van het boekjaar verwerken we uw administratie en stellen we bovendien de jaarrekening samen. Ook kunt u de hele boekhouding of bepaalde onderdelen aan SendeL als boekhouder overlaten. Als boekhouder regio Hardinxveld is het onze uitdaging om ervoor te zorgen dat uw bedrijf voldoet aan de financiële verplichtingen en de belangrijkste cijfers inzichtelijk heeft. Wij zorgen ervoor dat uw resultaten honderd procent kloppen! Omdat we gebruikmaken van één boekhoudprogramma kunnen we u echt optimaal van dienst zijn. We kennen het systeem door en door en hierdoor bent u verzekerd van snelle hulp als dat nodig is. Onze boekhoudsoftware krijgt u gratis bij het boekhoudpakket!

Klinkt dit goed?

We brengen uw boekhouding graag piekfijn in orde. In een persoonlijk gesprek bespreken we wat u als ondernemer uit Hardinxveld nodig heeft. We noemen ons niet voor niets adviseur: we denken graag mee bij het opstarten van een onderneming of bij lastige financiële keuzes. Bent u overtuigd of wilt u meer informatie? Bezoek dan onze maandelijkse ondernemersavonden of kom vrijblijvend en kosteloos langs voor een persoonlijk gesprek.

SendeL is actief in de omgeving van Hardinxveld, zoals in Almkerk, Breda, Gorinchem, Houten, Nieuwegein, Oosterhout, Schelluinen, Werkendam en Woudrichem.