Boekhouder Schelluinen

De boekhouding: waarschijnlijk niet uw meest favoriete onderdeel van ondernemen. Misschien bent u wel uren aan het stoeien met alle balansen om ze gelijk uit te laten komen. Uren die u veel beter zou kunnen gebruiken voor de groei en ontwikkeling van uw onderneming. Laat het nu net onze passie zijn om ervoor te zorgen dat uw administratie klopt als een bus. Daarom is het een uitstekend idee om uw boekhouding aan een lokale boekhouder in Schelluinen uit te besteden!

SendeL: lokale boekhouder in Schelluinen

SendeL is een actief boekhoudkantoor dat dichtbij Schelluinen gevestigd is, namelijk in Sleeuwijk. Als boekhouder zien wij het als onze uitdaging om ervoor te zorgen dat u voldoet aan uw financiële verplichtingen en de belangrijkste cijfers inzichtelijk heeft. Na het afsluiten van het boekjaar verwerken wij uw administratie en stellen bovendien de jaarrekening samen. Dit op basis van de gegevens die u zelf in de gratis online boekhoudsoftware hebt verwerkt. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de boekhouding zelf te doen en ons als boekhouder meer achter de hand te houden als ondersteuning bij het controleren en het opmaken van de jaarstukken. Het is helemaal aan u wat u de prettigste manier van werken vindt!

Online boekhouden regio Schelluinen

Online boekhouden bij SendeL regio Schelluinen is extra gemakkelijk door het online boekhoudpakket: Telaccount®. Hiervoor logt u in op deze pagina en krijgt u vervolgens via een goed beveiligde internetverbinding toegang tot uw administratie die bij ons op de server staat. Naast uzelf hebben ook wij rechtstreeks toegang tot uw administratie, waardoor wij u optimaal van dienst kunnen zijn. U profiteert van de beste administratieve ondersteuning en krijgt onze boekhoudsoftware er gratis bij. Dat klinkt goed toch? Neem vandaag nog contact op met onze boekhouders en ervaar het gemak van online boekhouden met SendeL.

SendeL is actief in de omgeving van Schelluinen, zoals in Almkerk, Breda, Gorinchem, Hardinxveld, Houten, Nieuwegein, Oosterhout, Werkendam en Woudrichem.