Boekhouder Werkendam 

Actueel inzicht in de financiële positie van uw onderneming is een absolute voorwaarde om de juiste beslissingen op het juiste moment te kunnen nemen. De financiële administratie vormt hiervoor de basis. Dit is alleen niet uw favoriete bezigheid en u zoekt een boekhouder die dit snel en vakkundig voor u kan uitvoeren. Dan bent u bij SendeL aan het juiste adres. Met ons online boekhoudprogramma wordt uw boekhouding in Werkendam snel en accuraat uitgevoerd, zodat u zo min mogelijk geld kwijt bent aan ons én aan de Belastingdienst.

Boekhouding uitbesteden Werkendam

SendeL is een actief belasting- en administratiekantoor (boekhouder) dat dichtbij Werkendam gevestigd is, namelijk in Sleeuwijk. Als boekhouder zien wij het als onze uitdaging om ervoor te zorgen dat u voldoet aan uw financiële verplichtingen en de belangrijkste cijfers inzichtelijk heeft. Na het afsluiten van het boekjaar verwerken wij uw administratie en stellen bovendien de jaarrekening samen. Dit op basis van de gegevens die u zelf in de gratis online boekhoudsoftware hebt verwerkt. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de boekhouding zelf te doen en ons als boekhouder meer achter de hand te houden als ondersteuning bij het controleren en het opmaken van de jaarstukken. Het is helemaal aan u wat u de prettigste manier van werken vindt!

Persoonlijk advies

Bij SendeL hechten we veel waarde aan persoonlijk advies. Zo zijn we een lokaal boekhoudkantoor in Werkendam waardoor het makkelijk is om bij ons langs te komen voor advies. Ga er maar vanuit dat we uw persoonlijke visie en ambitie begrijpen! We gaan dan ook verder dan alleen boekhouding, aangezien we op financieel en fiscaal gebied advies kunnen geven. Wij kunnen u ook helpen met het opstellen van notulen van (algemene of bijzondere) vergaderingen van aandeelhouders en het opstellen van diverse overeenkomsten, ondernemersplannen en begrotingen. SendeL helpt u om het maximale uit uw bedrijf te halen!

Lijkt u het wel wat om een boekhouder uit Werkendam uw financiële zaken te laten regelen? U kunt net zo veel of weinig door ons laten regelen als u zelf wilt. Vraag een gratis adviesgesprek aan om te overleggen wat we voor u kunnen doen.