Diensten SendeL

Wilt u een graag een partner die uw financiën controleert of de boekhouding overneemt? Of bent u een startende ondernemer en wilt u graag advies? SendeL is een belastingkantoor gevestigd in Sleeuwijk en levert iedere gewenste financiële dienst zoals:

 

1. Startersbegeleiding

Waar moet u allemaal op letten bij het opzetten van een onderneming? SendeL helpt u hier graag bij. We hebben een speciaal starterspakket ontwikkelt met alle basisdiensten die u nodig hebt. In dat pakket zit o.a. een abonnement voor online boekhouding, verzorging van belastingaangiften en het invullen van het inschrijfformulier voor de Kamer van Koophandel.

2. Salarisadministratie

Krijgt u steeds meer personeel en ziet u iedere keer als een berg tegen de salarisadministratie op? Laat het dan aan SendeL over. U hoeft enkel de uren en personeelsmutaties door te geven en wij doen de rest.

3. Online boekhouden

SendeL maakt online boekhouden zo eenvoudig mogelijk met het programma Telaccount®. Het programma is eenvoudig in gebruik en mocht u er een keer niet uitkomen, helpen we u graag. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele boekhouding aan ons over te laten.

4. Belastingadvies

Aangiftes doen we graag voor u, maar belastingadvies gaat verder dan dat. Samen denken we na over besparingsmogelijkheden, belastingboxen, belastingdruk en de kaders van de fiscale wetten. Uw onderneming en wensen staan hierbij centraal!

5. Financieel advies

Twijfelt u over een financieringsaanvraag? Schakel SendeL in voor het beste advies. Hiernaast geven we u ook graag advies over de keuze voor een rechtsvorm, verminderen en spreiden van financiële risico’s en financieringskosten. Wij kijken naar de groei van uw onderneming en geven u een totaaladvies.

6. Belastingaangifte

Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle regelgeving rondom belastingen en vinden het ook nog eens leuk om uw belasting piekfijn in orde te maken. We passen de juiste heffingskortingen en aftrekposten toe om uw belasting zo laag mogelijk te houden. We kunnen de volgende belastingsoorten verzorgen: dividendbelasting, loonbelasting, inkomensbelasting ondernemers en nog veel meer.

Wilt u een of meerdere van onze financiële diensten afnemen? U bent van harte welkom bij SendeL. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.