Ondernemersavonden

Voordat u een keuze maakt voor een belastingkantoor is het fijn om eerst kennis te hebben gemaakt. Tijdens de ondernemersavonden van SendeL kunt u ons geheel vrijblijvend bezoeken. Omdat de avonden ’s avonds plaats vinden, kunt u eenvoudig na uw werk langskomen. Iedere dinsdag van de maand is er een ondernemersavond tussen 19:00 en 21:00 uur, met uitzondering van de maanden juli en augustus. Tijdens de avonden krijgt u een idee van alle administratieve verplichtingen en fiscale faciliteiten waar u als (startende) ondernemer mee in aanraking komt. Zo creëert u voor uzelf een overzicht waar u rekening mee kunt houden op financieel gebied en staat u in de toekomst niet voor plotselinge ‘verassingen’. Onze specialisten geven u tijdens de ondernemersavonden graag antwoord op al uw vragen.

Ontvang ons starterspakket gratis

Tijdens onze ondernemersavonden zult u erachter komen dat u met heel wat financiële aspecten te maken hebt of krijgt. Daarom leggen we speciaal voor u een starterspakket klaar. Deze kunt u kosteloos meenemen. In het pakket vindt u onder andere informatie over de belangrijkste aspecten van het starten van een onderneming en hoe wij u hierbij van dienst kunnen zijn.

Data ondernemersavonden:

Wordt nader bepaald.
Voor actuele informatie kunt u altijd bellen met ons kantoor.

Contact

We zijn een belastingkantoor in Sleeuwijk en werken samen met bedrijven in een wijde omtrek rondom Sleeuwijk. Op het gebied van financiële dienstverlening kunnen we alle aspecten verzorgen. Of het nu gaat om uw belastingaangifte of de salarisadministratie. Hiernaast voorzien we u graag van financieel advies. Bij ons krijgt u een eigen adviseur toegewezen, waardoor u altijd een aanspreekpunt hebt.

Wilt u graag met SendeL kennismaken tijdens een van onze ondernemersavonden? Fijn! We willen u vragen om door te geven op welke avond u wilt komen zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Uiteraard staat onze deur ook buiten de ondernemersavonden voor u open. We verzoeken u dan om een afspraak te maken voor een vrijblijvend verkennend gesprek.