Online boekhouden

Als ondernemer dient u te voldoen aan een heel aantal verplichtingen, waaronder een goede administratie opzetten en bijhouden. U moet zorgen dat alle belangrijke cijfers inzichtelijk zijn en balansen op kunnen maken voor een eventuele jaarrekening. Tegenwoordig gebeurt dat steeds meer digitaal. Door online te boekhouden, kunt u de kosten beperken, uw administratie thuis inboeken en thuis alle gewenste financiële gegevens raadplegen. Dat is natuurlijk ideaal, maar u wilt graag ondersteund worden waar dat nodig is. Wij kunnen u dan ook direct helpen met uw vragen, controleren wat nodig is en bijvoorbeeld de belastingaangifte voor u verzorgen.

Telaccount®

Online boekhouden bij SendeL is extra gemakkelijk door het online boekhoudpakket: Telaccount®. Hiervoor logt u in op deze pagina en krijgt u vervolgens via een goed beveiligde internetverbinding toegang tot uw administratie die bij ons op de server staat. Naast uzelf hebben ook wij rechtstreeks toegang tot uw administratie, waardoor wij u optimaal van dienst kunnen zijn!

Voordelen van ons online boekhoudpakket

Door Telaccount® kunt u zelf uw administratie bijwerken, waar en wanneer u maar wilt. U heeft dus overal toegang tot uw financiële gegevens. Dit heeft als bijkomend voordeel dat u zelf geen software aan hoeft te schaffen, maar dat u die bij de directe ondersteuning van de administratieve dienstverleners van SendeL erbij krijgt. Ideaal dus voor kleine ondernemers, die graag hun administratie zelf willen doen, maar op bepaalde gebieden hulp nodig of vragen hebben. Ook controleren wij uw werk, waardoor u zeker weet dat uw boekhouding goed gebeurt! Om uw gegevens hoeft u zich niet druk te maken, die staan namelijk op de server van SendeL die uitstekend beveiligd is. Er worden bijvoorbeeld automatische back-ups gemaakt, waardoor uw data niet verloren kan gaan. Om gebruik te kunnen maken van Telaccount zijn de systeemeisen zeer beperkt, waardoor iedereen zo aan de slag kan. Een online app en het elektronisch inlezen van uw bankafschriften zijn handige extra’s die Telaccount® een uiterst gebruiksvriendelijk programma maken!

Online boekhouden bij SendeL

U profiteert van de beste administratieve ondersteuning en krijgt onze boekhoudsoftware er gratis bij. Dat klinkt goed toch? Neem vandaag nog contact op met onze boekhoudspecialisten en ervaar het gemak van online boekhouden met SendeL.

SendeL is gevestigd in Sleeuwijk, maar ook als boekhouder actief in de omgeving. Bent u een ondernemer uit bijvoorbeeld Almkerk, Gorinchem, Hardinxveld, HoutenOosterhout, NieuwegeinSchelluinen, Werkendam of Woudrichem dan helpt SendeL u graag met uw boekhouding.