null

Persoonlijke begeleiding

Een persoonlijke benadering is waar het bij ons om draait. Wij staan voor u klaar, we kijken naar uw doelen en resultaten en geven u inzicht in uw eigen organisatie. Ook helpen we u graag bij het opzetten van een onderneming, zodat u gelijk een vliegende start kunt maken! Van het inschrijven bij de Kamer van Koophandel tot het opstellen van begrotingen en jaarrekeningen: onze persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat zowel starters als ervaren ondernemers overal mee geholpen worden.

null

Online boekhouden

Tegenwoordig gebeurt de boekhouding voor een groot deel digitaal. Heeft u daar moeite mee of weet u niet zo goed om te gaan met geautomatiseerde administratie? Wij hebben onze eigen online boekhoudmodulen en helpen u daar graag mee.

null

Veelzijdigheid

Onze kracht ligt in onze veelzijdigheid. We zijn thuis in alles wat belastingadvies en administratieve dienstverlening betreft, waardoor u geen verschillende partijen nodig heeft om uw financiën op orde te hebben. Of het nu gaat om salarisadministratie, belastingaangifte of advies voor vermogende particulieren, SendeL heeft de nodige ervaring en kennis om alles vakkundig af te handelen. Heeft u specifieke fiscale of financiële vragen? Dan geven wij u graag duidelijk en deskundig advies.

null

Gedegen advies

Uit al die mogelijkheden kunt u misschien maar moeilijk kiezen wat bij u past en wat uw bedrijf nodig heeft. Daarom helpen we u graag door middel van een vrijblijvend adviesgesprek om het pakket te vinden dat precies aansluit bij uw wensen. Kom eens langs op een van onze ondernemersavonden of maak een afspraak voor een verkennend gesprek.