Administratiekantoor 

Bent u ondernemer en wilt u zich richten op waar u echt goed in bent? Hoogstwaarschijnlijk is dat niet de administratie en alles wat daarbij komt kijken. Het zou u ook teveel tijd kosten om op de hoogte te blijven van alle wet- en regelgeving rondom de (salaris)administratie. Daarom helpt administratiekantoor SendeL uit Sleeuwijk u hier graag bij. Persoonlijke begeleiding, veelzijdigheid, kwaliteit en betrokkenheid is waar SendeL voor staat.

Administratiekantoor SendeL

SendeL is gevestigd in Sleeuwijk. Een persoonlijk gesprek vinden we heel belangrijk. Tijdens die ontmoeting horen we graag uw wensen. Als u dat wenst, stellen we met samen u een plan op welke financiële- of fiscale dienstverlening administratiekantoor SendeL voor u zal verzorgen.

Salarisadministratie

Wilt u graag uw administratie uit handen geven aan administratiekantoor SendeL? Een van de grootste administratieposten is vaak de salarisadministratie. Ons administratiekantoor verzorgt de salarisadministratie voor veel bedrijven, dit willen we ook graag voor uw bedrijf doen. Wij hebben een brede kennis op het gebied van salarisadministratie. Onze kennis houden we up-to-date door continue bijscholing. Hierdoor zijn we op de hoogte van actuele- wet en regelgeving. We kunnen u onder andere het volgende aanbieden:

  • Het verstrekken van periodieke journaalposten
  • Het verstrekken van periodieke betalingsopdrachten
  • Het verwerken van periodieke aangifte loonheffingen
  • Het verzorgen van meldingen aan o.a. arbodiensten, verzekeraars en pensioenfondsen
  • Het coördineren van ziekmeldingen aan de betreffende instanties

Hiernaast geven we u advies over alles rondom uw personeelszaken. Wilt u niet alleen uw administratie uitbesteden, maar wilt u bijvoorbeeld ook online boekhouden of belastingadvies? Ook dan bent u bij administratiekantoor SendeL van harte welkom! We bieden het totale pakket aan op het gebied van financiële en fiscale dienstverlening. Zo hoeft u niet met meerdere partijen samen te werken en hebt u altijd een aanspreekpunt.

Mogen wij uw administratie uit handen nemen?

Kom dan eens naar administratiekantoor SendeL in Sleeuwijk. We spreken u graag tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. U kunt ook met ons kennis maken tijdens onze ondernemersavonden.